Instrumente financiare

"Fondul International De Dezvoltare ABU" (RM)

Consorțiul IABUDF este angajat în furnizarea de mai multe tipuri de instrumente financiare clienților, oferirea unui activ pentru emiterea unui instrument sau creșterea sumei împrumutului față de un activ existent al unui client. Putem aranja emiterea de instrumente financiare în numele Clientului nostru de la o mare bancă nord-americană, europeană și internațională.

Lucrăm prin partenerii noștri, instituții bancare private din SUA și internaționale.
Consorțiul IABUDF oferă următoarele instrumente financiare care sunt utilizate pe scară largă în practica internațională:

Garantie bancara (BG);
Confirmare bancară (BCL);
Credit documentar (L/C, DLC);

Draft Bank Chek (DBC);
Scrisoare de credit standby (SBLC);
Răspunderea datoriei (MTN);
Certificat de depozit (CD);
Dovada bunurilor (POA);
Dovada fondurilor (POF);
Depozitarea în siguranță a chitanțelor (SKR);
Chitanța de păstrare în siguranță (CSKR);

SBLC ÎNCHIRIAT

Nu lucrăm cu SBLC-uri de leasing.

Băncile noastre pot emite doar împrumuturi garantate de SBLC garantate cu active și valori mobiliare care vă aparțin efectiv. Instrumentele bancare BG / SBLC sunt titluri de valoare eligibile dacă dețineți fondurile din spatele lor. Nicio bancă nu va aproba împrumuturi de mai multe milioane de dolari sau linii de credit decât dacă sunteți adevăratul proprietar al BG / SBLC susținut de numerar.

Banca dvs. trebuie să emită un instrument garantat (de active sau de depozit în numerar) BG / SBLC către Consorțiul nostru IABUDF cu swift-uri MT799 / MT760 ca beneficiar. Consorțiul nostru IABUDF, după ce a primit instrumentul dumneavoastră BG/SBLC, folosind activele sale, va putea atrage finanțare pentru proiectele dumneavoastră de la băncile partenere.

Date de finanțare SBLC.

►SBLC este un document securizat care poate fi folosit ca garanție de plată între două părți — banca furnizoare și banca destinatară.

Activele furnizorului sunt rezervate de SBLC, nu activele beneficiarului.

►Monetizare SBLC: nu poate fi monetizat, SBLC poate fi folosit doar ca garanție pentru împrumuturi sau linii de credit. SBLC furnizat nouă de client nu poate fi monetizat deoarece este interzis de o terță parte în conformitate cu reglementările bancare.

► Atenție, există o serie de motive pentru care Banca va refuza un împrumut proprietarului SBLC/BG:

1. dacă doriți o sumă suplimentară de împrumut peste costul instrumentului SBLC / BG pe care l-ați furnizat;

2. bilanţ inexact al companiei dumneavoastră timp de 2-3 ani;

3. planul de afaceri nu este suficient de dezvoltat, nu este un pachet complet de autorizații, echilibrul insuficient al companiei dvs. etc.;

Furnizarea documentelor perfecte nu este o garanție că împrumutul va fi aprobat de Bancă.

Consorțiul IABUDF, după verificarea prin Banca noastră a instrumentului SBLC/BG prin swift-urile MT799/MT760 în calitate de beneficiar pe o perioadă de 12 luni sau mai mult (dacă poate fi cerut conform termenilor contractului), preia toate munca la finantarea proiectului.

Consorțiul IABUDF își folosește activele, valorile mobiliare și prin intermediul băncilor partenere pentru a strânge fonduri pentru a vă finanța proiectele.