Articole utile

"Fondul International De Dezvoltare ABU" (RM)

Garanție bancară — cum să strângi capital

Cum să schimbi abordarea finanțării proiectelor!

Există un răspuns. Aceasta este Fundația Internațională pentru Dezvoltare ABU -IABUDF.

Vă voi spune pe scurt despre ce este vorba. Acest fond a dezvoltat o procedură absolut specifică pentru finanțarea proiectelor și companiilor. Sunt foarte încântat că schema este de fapt foarte flexibilă și, împreună cu platforma noastră, poate fi cea mai bună opțiune pentru dezvoltarea companiilor. Dupa cum vad eu schema. Pentru început, compania depune o cerere de finanțare a proiectelor pe platforma AODRS, care va oferi companiei de proiect finanțarea inițială. Luați o companie potențială cu o ofertă de a investi 1 milion USD în ea, care își listează acțiunile la cota de 30% pe platforma AODRS. După plasarea acestor acțiuni și primirea finanțării, compania direcționează aceste fonduri către un depozit în bancă și emite o garanție bancară împotriva acestora, datorită căreia Fundația Internațională pentru Dezvoltare ABU -IABUDF acoperă integral finanțarea acestui proiect.

Dar cum se întâmplă din punct de vedere tehnic și ce primește fondul în același timp, aflăm de la Oleg Karpov, directorul fondului din Rusia.

SL- Cum evaluezi perspectivele de dezvoltare a unei pandemii pentru afaceri. Cum credeți că va afecta acest lucru investițiile?

Oleg K -Vyacheslav se bucură că ai găsit timp în programul tău pentru a comunica cu mine.

În opinia mea, în această etapă a desfășurării evenimentelor din lume pe fondul unei pandemii, antreprenorii vor fi ocupați să minimizeze pierderile de active din cauza tasării și falimentului întreprinderilor. Lumea nu va mai fi niciodată la fel.

SL — De ce este necesar să luăm acum o decizie privind refinanțarea proiectelor. Este adevărat că fondul dumneavoastră finanțează proiecte folosind instrumente financiare ale băncilor?

Oleg K Da, acum companiile vor căuta o oportunitate de refinanțare la dobânzi mai mici. În această etapă a dezvoltării evenimentelor

fondul nostru „Fundația Internațională de Dezvoltare ABU [IABUDF]” a elaborat propuneri pentru proprietarii de proprietăți pentru a transforma pasivii în active (pentru clarificări, domnilor interesați, proprietarii pot contacta directorii noștri prin intermediul site-ului http://md.abufoundation.com/representations/). ).

Fondul nostru „International ABU Development Foundation [IABUDF]” investește în instrumente bancare SBLC / BG sub forma URDG 758; 

SL — Care credeți că este o problemă comună pentru antreprenorii ruși?

Oleg K- Principala problemă pentru un antreprenor este sistemul bancar, care nu a fost creat pentru creație.

SL — Ce ar trebui să facă un antreprenor pentru a începe să coopereze cu fundația?

Oleg K — Vizitează site-ul nostru http://md.abufoundation.com/ sau canalul telegram @ FundclubIABUDF și spune-ți dorințele și cu siguranță te vom contacta.

SL-Care sunt cerințele pentru antreprenorii ruși la începutul proiectului?

Adecvarea

SL-Ce sfaturi le-ai da oricărui antreprenor, indiferent de țară din care provin, să strângă capital?

Oleg K — Folosește-ți economiile sau pasivele ca un activ pentru a atrage noi fonduri pentru dezvoltarea afacerii.Vyacheslav, Îți mulțumesc sincer pentru conversația interesantă și sper în continuarea noastră cooperare.

Sugerăm ca antreprenorilor să acorde o atenție deosebită acestei scheme, ceea ce le va permite să finanțeze proiecte foarte rapid.